Openingstijden

De praktijk is geopend op alle werkdagen van 8:00 tot 17:00. Buiten deze tijden kunt u voor medische spoed contact opnemen met de Centrale Huisartsendienst Nijmegen, via het telefoonnummer: 024-3523579.

Spreekuren

De spreekuren bij de huisarts en praktijkondersteuner vinden in principe plaats in de ochtend en op afspraak. Voor een consult wordt 15 minuten uitgetrokken. Denkt u meer tijd nodig te hebben, meldt u dit dan aan de assistente. Dan kan zij wat extra tijd voor u inplannen. Voor het maken van een afspraak kunt u het beste bellen tussen 8.00 en 10.00 uur.

Voor een afspraak bij de assistente (bijvoorbeeld voor het verwijderen van hechtingen, wondverzorging, het uitspuiten van oren, het maken van uitstrijkjes en urine-onderzoek) kunt u het beste in de ochtend bellen.

Ook kunt u bij de assistente terecht voor het wrattenspreekuur. Het wrattenspreekuur is meestal twee keer maand, maar wisselt soms per week door personele onderbezetting. Belt u van tevoren voor een afspraak?

Visites

Tussen 8:00 en 10.00 uur kunt u een huisbezoek aanvragen. De huisarts komt dan in de middag bij u thuis. Spoedvisites kunt u de hele dag aanvragen.